Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
No popatrz.. a moja córa chodzi do przedszkola i normalnie cały czas wraca do domu.. i podobnie dzieci naszych znajomych. Podejrzane to się dopiero może wydać jak zamkniesz je w domu, że już nie wspomnę, że po prostu wychowasz małe Alieny ( jejku, maryjanek ale mi obrzydziłeś to słowo!). Ty niepiśmienna ( i nie mówię tu tylko o norweskim!! poprawiaj błędy - podobno masz być przykładem dla dzieci) , córy będą niepiśmienne, obce w nowym kraju, takie trochę oderwane od rzeczywistości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Eeeee tam
Polsat w domu beda ogladac, to i pismienne beda i ze swiatem otrzaskane jak krowi ogon po krzakach

GOSIAKU3 - moja rada: zapakuj corki i wracaj do Polski. Pozbedziesz sie strachu, a Norwegia pozbedzie sie kolejnych alienow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Jasna napisał:
No popatrz.. a moja córa chodzi do przedszkola i normalnie cały czas wraca do domu.. i podobnie dzieci naszych znajomych. Podejrzane to się dopiero może wydać jak zamkniesz je w domu, że już nie wspomnę, że po prostu wychowasz małe Alieny ( jejku, maryjanek ale mi obrzydziłeś to słowo!). Ty niepiśmienna ( i nie mówię tu tylko o norweskim!! poprawiaj błędy - podobno masz być przykładem dla dzieci) , córy będą niepiśmienne, obce w nowym kraju, takie trochę oderwane od rzeczywistości.

nastepna polonistka....

dzieci innych tez wracaly ,wracaly ,wracaly,az pewnego dnia juz nie wrocily.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ufo

je porwalo..?

(a propos aliens)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
GOSIAKU3 marne szanse, że Estera ci odpisze, bo ona tu już chyba nie zagląda. Potraktowano ją na tym forum bardzo brzydko. Za duzo ma kłopotów, aby te bzdury tutaj czytac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:

heh obrzydziłes ?
moze w koncu otworzyłas oczy i dostrzegłas ilu aliens najebało i cigle nas najezdzają......(?)

Ja potrafie rozróznic aliena od normalnych, wiec zeby nie było, ze sami najezdzcy walą do norge

ps: brzydki ma racje > dzieci porywaja aliens, a nie tam zadne BV
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marianek napisał:
Jasna napisał:

heh obrzydziłes ?
moze w koncu otworzyłas oczy i dostrzegłas ilu aliens najebało i cigle nas najezdzają......(?)

Ja potrafie rozróznic aliena od normalnych, wiec zeby nie było, ze sami najezdzcy walą do norge

ps: brzydki ma racje > dzieci porywaja aliens, a nie tam zadne BV

jak się ślepie bardziej otworzy ,to za późno będzie
spokorniało się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Ty chyba dzieci niemasz ze tak piszesz. Kazdy normalny rodzic kochajacy swoje dzieci mialby obawy przed BV!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
To prawda!
A te bdury to pisza Ci co albo dzieci niemaja albo ich los jest dla nich obojetny. Niech dziecko idzie swiety spokoj w domu a ty do roboty bo pieniadze w Norge sa dobre-gratuluje myslenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
GOSIAKU3 napisał:
To prawda!
A te bdury to pisza Ci co albo dzieci niemaja albo ich los jest dla nich obojetny. Niech dziecko idzie swiety spokoj w domu a ty do roboty bo pieniadze w Norge sa dobre-gratuluje myslenia!

Maja dzieci,a ich los jest naczelna wartoscia. Wychowuja lub juz wychowali tu dzieci. Oczywiscie, ze pracowali i pracuja, bo kto mial im dac na utrzymanie rodziny ? Hæ ? Owszem, pieniadze w Norwegii sa dobre, jesli umiesz je madrze zarobic i przy tym prowadzic normalne zycie rodzinne.
Gratulowac nie ma czego, bo to jest normalnosc w zyciu. Raczej trzeba wyrazic swoj zal, nad tepym mysleniem, ktore zaprezetowalas powyzej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok